За нас

Просторният ни магазин Берлинер Оптик се намира в идеалния център на София - ул. Денкоглу 12-14. Оптиката разполага с офталмологичен кабинет, в който всеки може да бъде прегледан от доктор - офталмолог при предварително записан час на тел. 02/9801723.

Оптиката разполага с огромно разнообразие от диоптрични и слънчеви рамки за очила на водещи производители, сред които предлаганите екслузивно от нас диоптрични рамки на чешкия производител Okula, както и на очила за работа с компютър на световноизвестния испански производител Barner, които са със син филтър за дисплеи.

Работим с диоптрични стъкла на световния лидер Carl Zeiss, както и с други известни производители на диоптрични стъкла.

Разполагаме с конактни лещи на склад на най-добрите производители, както и разтвори и аксесоари за тях.

Монтажът на диоптричните стъкла върху рамките се осъществява на място от нашия специалист с дългогодишен опит, което позволява бърза и прецизна изработка на очилата.

Разполагаме и с машина за взимане на индивидуални мерки за прогресивни стъкла, за да бъдат нашите клиенти прецизно обслужени.

Оптиката разполага и с модерен слухопротезен кабинет, в който може да бъде проведено изследване на слуха от лицензиран слухопротезист, както и да бъдат настроени слуховите апарати, предлагани от Слухопротезен Център Динамед (www.dynamed.bg).