Слухови апарати KEY KE477-DW BEIGE

1 289,00 лв.
  • Марка: GN ReSound

Всеки заслужава да чуе добре

ReSound Key предоставя първокласни функции на основните слухови апарати. Ще се насладите на отлично качество на звука и яснота, което ще ви позволи отново да обогатите сетивата си със звуците на живота. Базирани на философията на органичния слух на ReSound, те емулират естественото слушане, така че можете да чувате по-ясно речта и да локализирате звуците по-лесно. Те правят всичко това по удобен, надежден и лесен начин, така че да имате необходимата увереност в себе си, за да растете с преживяванията си всеки ден. От птича песен до детски смях, нищо не убягва на вашия ReSound Key.

Обаждания и стрийминг от вашия мобилен телефон

С ReSound Key ще имате отлична директна връзка с вашия мобилен телефон, за да се насладите на ясен звук, пълен и детайлен. Можете да го използвате като хендсфри при провеждане на разговори, както и при слушане на музика или гледане на видео стрийминг. Ще имате тази директна връзка, ако сте потребител на iPhone или ако мобилният ви телефон е с Android 10.0 с bluetooth 5.0. В противен случай можете да се насладите на всички тези предимства с малкия Phone Clip + аксесоар от ReSound. Време е да се свържете с другите без усложнения.

Дистанционни настройки, където и да сте

У дома, на работа или на почивка, услугата ReSound Assist Live ви позволява да комуникирате с вашия аудиолог от приложението ReSound Smart 3D, за да правите корекции на програмирането в реално време и да получавате актуализации за вашите слухови апарати. Всички тези корекции могат да бъдат направени в реално време чрез видео разговор или, ако сте човек без миг почивка, да поискате нашата помощ и впоследствие да получите ново програмиране. * С ключа Resound телеаудиологията е реалност, която напълно се адаптира към вашия начин на живот. **

Свят от аксесоари на ваше разположение

ReSound предлага широка гама от аксесоари, които ви позволяват да извлечете максимума от вашите слухови апарати. Ако нямате iPhone или мобилен телефон с Android 10.0 с bluetooth 5.0, можете да се свържете директно към мобилния си телефон с Phone Clip +, за да се наслаждавате на разговори и стрийминг. С простия TV Streamer 2 можете да слушате телевизия (или всяко устройство с изход за слушалки) директно на вашите слухови апарати. С микрофоните Micro Mic и Multi Mic можете да извлечете максимума от вашия ReSound Key, когато трябва да разберете други хора в наистина трудни ситуации. Можете също така да контролирате различни аспекти на вашите слухови апарати ReSound дискретно с Mini Remote или Remote Control 2. ReSound Key е повече от обикновен слухов апарат.

Персонализирайте и управлявайте вашите слухови апарати лесно и дискретно

Управлението на слуховите апарати от телефона ги прави още по-дискретни. Приложението ReSound Smart 3D ви позволява да увеличавате и намалявате силата на звука или да персонализирате звука му, така че вашите слухови апарати да работят по желания от вас начин. Можете да маркирате географски конкретно местоположение, за да промените автоматично същите настройки следващия път, когато сте там. Приложението ReSound Smart 3D дори ви помага да намерите вашите слухови апарати, ако ги загубите. Той може също така да следи състоянието на вашата батерия, да получава известие, когато се нуждае от презареждане и да ви информира, когато вашите слухови апарати са готови за употреба. В допълнение, той също така ви помага да се справите с тинитус, като го маскира с маскиращи звуци, независимо дали бял шум или звуци от природата. С ReSound вие имате контрол.

Обща информация
Вид слухов апарат Задушен (BTE)
Слухова загуба Тежка
Максимална усилване 66 dB
максимална изходна мощност 134 dB
Батерия 13
Водоустойчивост Влагоустойчив слухов апарат, пот, влага и прах.
Брой канали 12
Дистанционна настройка Да
Ниво на производителност Значително +
Телефонна бубина Да
Ръчен контрол на звука Да
Свързаност Да
Bluetooth® Made For iPhone (MFI)
Програми
Ръчни програми 4
ХАРАКТЕРИСТИКА
Binaural Directionality Не
Spatial Sensation Не
Adaptive Directionality Да
Soft noise reducer 3 Звезда
Environmental classifier Не
Sudden noise reducer Да
Намаляване на шума от вятъра 3 Звезда
Звуков генератор за Тинитус Да
Noise Tracker II  3 Звезда

Слухопротезен център за настройка:

гр. София, бул. Тотлебен 31

ha@dynamed.bg

тел. +359882403854

тел. +35929549264