Слухови апарати ENZO Q EQ798-DWT BEIGE

2 310,00 лв.
  • Марка: GN ReSound

Много повече от мощ


При тежка или дълбока загуба на слуха зависиш от слуховите си апарати по всяко време, всеки ден. Когато сте много заети и активни, имате нужда от слухов апарат, способен да бъде в крак с вас. Resound ENZO Q е слухов апарат, който се адаптира към всяка ситуация, от тихо място като вашия дом до шумна среда като ресторант, като ви дава най-чистия звук и максималната мощност, от която се нуждаете, без какъвто и да е досаден звуков сигнал. Освен това ще бъдете изумени от изключителния живот на вашата батерия, сега с 20% по-дълъг от предишното поколение ENZO. Цялата тази надеждност е придружена от най-добрата връзка с мобилни телефони и аксесоари, както и възможността да се наслаждавате на дистанционни настройки, където и да сте. Всичко това, защото имате нужда не само от количество, но и от качество.

Обаждания и стрийминг от вашия мобилен телефон

С ReSound Key ще имате отлична директна връзка с вашия мобилен телефон, за да се насладите на ясен звук, пълен и детайлен. Можете да го използвате като хендсфри при провеждане на разговори, както и при слушане на музика или гледане на видео стрийминг. Ще имате тази директна връзка, ако сте потребител на iPhone или ако мобилният ви телефон е с Android 10.0 с bluetooth 5.0. В противен случай можете да се насладите на всички тези предимства с малкия Phone Clip + аксесоар от ReSound. Време е да се свържете с другите без усложнения.

Дистанционни настройки, където и да сте

У дома, на работа или на почивка, услугата ReSound Assist Live ви позволява да комуникирате с вашия аудиолог от приложението ReSound Smart 3D, за да правите корекции на програмирането в реално време и да получавате актуализации за вашите слухови апарати. Всички тези корекции могат да бъдат направени в реално време чрез видео разговор или, ако сте човек без миг почивка, да поискате нашата помощ и впоследствие да получите ново програмиране. * С ключа Resound телеаудиологията е реалност, която напълно се адаптира към вашия начин на живот. **

Свят от аксесоари на ваше разположение

ReSound предлага широка гама от аксесоари, които ви позволяват да извлечете максимума от вашите слухови апарати. Ако нямате iPhone или мобилен телефон с Android 10.0 с bluetooth 5.0, можете да се свържете директно към мобилния си телефон с Phone Clip +, за да се наслаждавате на разговори и стрийминг. С простия TV Streamer 2 можете да слушате телевизия (или всяко устройство с изход за слушалки) директно на вашите слухови апарати. С микрофоните Micro Mic и Multi Mic можете да извлечете максимума от вашия ReSound Key, когато трябва да разберете други хора в наистина трудни ситуации. Можете също така да контролирате различни аспекти на вашите слухови апарати ReSound дискретно с Mini Remote или Remote Control 2. ReSound Key е повече от обикновен слухов апарат.

Персонализирайте и управлявайте вашите слухови апарати лесно и дискретно

Управлението на слуховите апарати от телефона ги прави още по-дискретни. Приложението ReSound Smart 3D ви позволява да увеличавате и намалявате силата на звука или да персонализирате звука му, така че вашите слухови апарати да работят по желания от вас начин. Можете да маркирате географски конкретно местоположение, за да промените автоматично същите настройки следващия път, когато сте там. Приложението ReSound Smart 3D дори ви помага да намерите вашите слухови апарати, ако ги загубите. Той може също така да следи състоянието на вашата батерия, да получава известие, когато се нуждае от презареждане и да ви информира, когато вашите слухови апарати са готови за употреба. В допълнение, той също така ви помага да се справите с тинитус, като го маскира с маскиращи звуци, независимо дали бял шум или звуци от природата. С ReSound вие имате контрол.

Обща информация
Вид слухов апарат Задушен (BTE)
Слухова загуба Супер дълбока
Максимална усилване 86 dB
максимална изходна мощност 144 dB
Батерия 675
Водоустойчивост Влагоустойчив слухов апарат, пот, влага и прах.
Брой канали 14
Дистанционна настройка Да
Ниво на производителност Напреднало
Телефонна бубина Да
Ръчен контрол на звука Да
Свързаност Да
Bluetooth® Made For iPhone (MFI)
Програми
Ръчни програми 4
ХАРАКТЕРИСТИКА
Binaural Directionality Обменът на данни между двете уши позволява на потребителите да слушат цялата информация от двете страни и да се фокусират върху звуците, които са важни, без да губят контакт с това, което се случва около тях.
Spatial Sensation Не
Adaptive Directionality Слушалките регулират нивото на насочен фокус според позицията на събеседника, който ви интересува, и околния звук.
Soft noise reducer 4 Звезда
Environmental classifier Да
Spectral transformation Той измества острите честоти надолу в звуковия спектър, подобрявайки чуваемостта и качеството на звука при високи честоти, особено в говорните сигнали.
Намаляване на шума от вятъра 4 Звезда
Звуков генератор за Тинитус Да
Noise Tracker II 4 Звезда

Слухопротезен център за настройка:

гр. София, бул. Тотлебен 31

ha@dynamed.bg

тел. +359882403854

тел. +35929549264