Чифт презареждащи се слухови апарати OMNIA RU960-DRWC GOLD със зарядно устройство

8 087,00 лв.
  • Марка: GN ReSound

Разбирайте по-добре във всяка среда


Основният проблем, с който може да се сблъска човек със загуба на слуха, е разбирането на разговор в шумна среда. За да разреши този проблем, ReSound създаде своите нови слухови апарати OMNIA, които прилагат нова концепция за насоченост на микрофона: пълна насоченост на 360º. Тази нова система кара вашите слухови апарати да анализират 360º на звуковата среда около вас, да избират хората, които ви говорят от произволен ъгъл и автоматично да настройват посоката и чувствителността на техните микрофони към тях. По този начин ще можете да чувате речта перфектно, независимо от позицията на вашите спътници и без да се отказвате от околния звук.

По-добро разбиране на най-сложните места


В някои случаи шумът в стаята е толкова силен, че имате нужда от малко повече, за да можете да се съсредоточите изключително върху речта на човека срещу вас. Новият ReSound OMNIA включва Ultra Focus, система, която дава приоритет на свързаните с речта звуци, които са пред вас, но ви позволява да чувате останалите звуци, които идват отстрани, но на много по-ниско ниво. По този начин можете да разберете разговора, без да се изолирате напълно от заобикалящата ви среда. Ако попаднете в бар с много силна музика, в тълпа от хора или заобиколени от екстремен шум от машини, не се колебайте да активирате Ultra Focus през панела с бутони на вашите слухови апарати или приложението ReSound Smart 3D.

Естествен слух

ReSound винаги се е характеризирал със звукова философия, фокусирана върху осигуряването на възможно най-естествения процес на слушане. Всяко ухо има напълно собствена форма, което означава, че всеки човек има личен и непрехвърляем начин на слушане. Слуховите апарати OMNIA могат да имат M&RIE приемници, които добавят микрофон в ушния канал. По този начин вашите слухови апарати ви дават пълното звуково изживяване. Благодарение на това вашият мозък е този, който решава на кои звуци искате да обърнете внимание, както би се случило с човек без загуба на слуха.

Свързан със света


Слуховите апарати ReSound OMNIA ви позволяват да се наслаждавате на страхотна директна връзка чрез Bluetooth с вашия мобилен телефон. По този начин можете да ги използвате като хендсфри за разговори, слушане на музика и аудио съобщения или гледане на видео. Тази директна връзка е достъпна, ако сте потребител на iPhone или ако мобилният ви телефон е с Android 10.0 с bluetooth 5.0. Ако не, можете да се насладите на всички тези предимства с малкия аксесоар ReSound Phone Clip+. В допълнение към този аксесоар, ReSound ви предлага широка гама от безжични аксесоари, които ви позволяват да извлечете максимума от вашите слухови апарати: от слушане на телевизия директно на вашите слухови апарати (TV Streamer 2) до дискретното им управление (Mini Control и Дистанционно управление 2), както и подобряване на разбирането ви в изключително трудни ситуации с неговите преносими микрофони (Micro Mic и Multi Mic).

 

Енергия с вашето темпо


ReSound OMNIA се захранват от презареждаема литиево-йонна батерия с ниска консумация на енергия, която им позволява да ви дадат най-добрия си звук до 30 часа в зависимост от времето на използване на безжично предаване. Просто трябва да ги поставите на индуктивното зарядно устройство, за да ги презаредите, без да се притеснявате за техните контакти или сложни връзки. В допълнение, ReSound ви предлага три различни стила зарядни устройства, които да отговарят на вашите нужди. 

 

Дистанционни настройки, където и да сте


У дома, на работа или на почивка, услугата ReSound Assist Live ви позволява да комуникирате с вашия аудиолог от приложението ReSound Smart 3D, за да правите корекции на програмирането в реално време и да получавате актуализации за вашите слухови апарати. Всички тези корекции могат да бъдат направени в реално време чрез видео разговор или, ако сте човек без миг почивка, да поискате нашата помощ и впоследствие да получите ново програмиране. * С поколението Resound OMNIA, телеаудиологията е реалност, която напълно се адаптира към вашия начин на живот. **

Персонализирайте и управлявайте вашите слухови апарати лесно и дискретно


Управлението на слуховите апарати от телефона ги прави още по-дискретни. Приложението ReSound Smart 3D ви позволява да увеличавате и намалявате силата на звука или да персонализирате звука му, така че вашите слухови апарати да работят по желания от вас начин. Можете да маркирате географски конкретно местоположение, за да промените автоматично същите настройки следващия път, когато сте там. Приложението ReSound Smart 3D дори ви помага да намерите вашите слухови апарати, ако ги загубите. Той може също така да следи състоянието на вашата батерия, да получава известие, когато се нуждае от презареждане и да ви информира, когато вашите слухови апарати са готови за употреба. В допълнение, той също така ви помага да се справите с тинитус, като го маскира с маскиращи звуци, независимо дали бял шум или звуци от природата. Дори и с новите слухови апарати OMNIA, той включва опция, която проверява дали носите правилно слуховите апарати.

Обща информация
Вид слухов апарат Задушен (BTE)
Слухова загуба Тежка
Максимална усилване 83 dB
максимална изходна мощност 138 dB
Батерия Презареждаеми батерии
Водоустойчивост Влагоустойчив слухов апарат, пот, влага и прах.
Брой канали 17
Дистанционна настройка Да
Ниво на производителност Премиум
Телефонна бубина Не
Ръчен контрол на звука Да
Свързаност Да
Bluetooth® Made For iPhone (MFI)
Програми
Ръчни програми 4
ХАРАКТЕРИСТИКА
Environmental classifier Да
Spatial Sensation Да
Adaptive Directionality Да
Soft noise reducer Да
Sudden noise reducer Да
Spectral transformation Той измества острите честоти надолу в звуковия спектър, подобрявайки чуваемостта и качеството на звука при високи честоти, особено в говорните сигнали.
Намаляване на шума от вятъра 5 Звезда
Звуков генератор за Тинитус Да
Noise Tracker II 5 Звезда

Слухопротезен център за настройка:

гр. София, бул. Тотлебен 31

ha@dynamed.bg

тел. +359882403854

тел. +35929549264