NOOZ Sport Round Brown

199,00 лв.
  • Марка: NOOZ

Спортни слънчеви очила с UV защита категория 3. Подходящ за спорт на открито. Унисекс правоъгълна форма.

Описание

Практичност и дизайн: Ултратънък извит калъф, който се приспособява към формата на тялото ви, за да следва всяко ваше движение, без да ви пречи. Разработен за защита на интелигентно проектирана рамка с иновативни въртящи се панти.


Лек и удобен: Лека 17-грамова рамка, проектирана със силиконов носов мост и регулируеми върхове на слепоочията за несравним комфорт, стабилност и прилягане. Оптимизираното прилягане гарантира липса на приплъзване, което прави рамката идеална за всякакви дейности на открито.


Оптимална защита: Нашите слънчеви лещи, сертифицирани от категория 3, предлагат превъзходна защита от слънчевите ултравиолетови лъчи, съчетани с антирефлексно покритие, което помага за намаляване на отблясъците, когато сте навън.

Концентрация на технологии

Създадени да променят начина, по който се наслаждавате на дейности на открито, тези слънчеви очила разполагат с леко извит калъф, рамка, изработена от висококачествени материали и превъзходни лещи за максимална защита.

Швейцарска рамка от материал TR90 Лек дизайн с тегло само 17 грама.

Иновативни покрития.
Въртящи се шарнири, регулируеми върхове на слепоочията и силиконова подложка за нос за максимален комфорт.

Носете разликата.

Изключително тънък, и леко извит калъф, проектиран да пасне на формата на тялото ви, позволявайки му да следва движенията ви, без да ви пречи

Почувствай разликата.

Тежащи само 17 грама, тези очила няма да ви тежат по време на вашата дейност на открито. Рамката, разбира се, е изработена от висококачествен швейцарски материял TR90, което гарантира, че ще издържат години напред.

Вижте разликата.

Изработен от висококачествени и удароустойчиви материали, предлагащи превъзходна защита от вредните UV лъчи на слънцето. Световно сертифицираните лещи от категория 3 също имат антирефлексно покритие.