Тапи за уши с филтър Alpine FlyFit

32,00 лв.
  • Марка: Alpine

Тапите за уши Alpine FlyFit® предотваряват разликата в налягането и болката в ушите по време на полет. Досадният шум от самолета, влака или автобуса се абсорбира и ви позволява да пристигнете добре отпочинали.

● Издръжливи

● С Alpine Cleaner за по-добро почистване

● Няма да попречи на комуникацията ви с околните

● Единствените тапи за уши за самолет с мек филтър

● Лесно се скъсяват, ако е нужно

Комфортното пътуване е в детайлите

Добрата защита на слуха по време на пътуване изисква високо ниво на комфорт и непрекъснати продуктови иновации. Тапите за уши FlyFit са направени от AlpineThermoShape™ (ATS), издръжлив материал без силикон, така че не предизвикват алергични реакции или дразнене, когато се носят за по-дълъг период от време. ATS също така се приспособява към ушния ви канал поради топлината на телесната ви температура, затваря ушите ви и се чувства още по-удобно.

Можете да носите тапите за уши по време на целия полет. Поставете тапите за уши в ушния си канал непосредствено преди качване. Ако тапите за уши са поставени правилно, те помагат за регулиране на налягането и предотвратяват болката в много случаи. Отстраняването става лесно с помощта на меката мини дръжка. Всяка опаковка съдържа луксозна чанта за пътуване за удобно и безопасно съхранение и транспортиране на тапите за уши.