Тапи за уши с филтър Alpine MusicSafe

40,00 лв.
  • Марка: Alpine

Тапите за уши Alpine MusicSafe са създадени специално за музиканти и ДиДжеи. Метъл, класическа музика, джаз или R&B -  с тези тапи ще имате нужната защита винаги с вас.

Като музикант, диджей или звуков инженер, вие често прекарвате време в среда със силна музика. Рискът от трайна загуба на слуха е огромен. Загубата на слуха оказва пряко влияние върху способността ви да вършите работата си или да преследвате страстта си. Следователно добрата защита на слуха е жизненоважна по време на репетиции, представления и концерти.

Alpine създаде тапи за уши MusicSafe, за да направи точно това. Тапите за уши се доставят с два комплекта сменяеми филтри. Можете да избирате между сребърните филтри, които намаляват шума с 19 dB (среден) и златните филтри, които намаляват шума с 22 dB (висок).

AlpineAcousticFilters™ гарантират оптимална защита срещу увреждащи нива на шум, като същевременно запазват високо качество на музиката, което ви позволява да слушате и правите музика с цялото си сърце. С Alpine MusicSafe можете безопасно да се насладите на репетиция, представление или парти.

 

● Предотвратяват загубата на слуха и звъненето в ушите

● Качеството на звука и музикалното преживяване остават оптимални , благодарение на AlpineAccousticFilters™

● С два чифта уникални филтри, може сами да избирате нивото на защита

● Прилягат идеално на ухото, благодарение на AlpineThermoShape™ материала

● Удобна кутийка-ключодържател, за да ги носите със себе си навсякъде​

● Без силикон

● Почти невидими в ухото