Често задавани въпроси (FAQ)

?
На какъв адрес да върна/изпратя закупена стока от berlineroptik.bg?

гр. София, ул. "Иван Денкоглу" № 12-14

?
В какъв срок трябва да върна закупена стока от berlineroptik.bg?

В рамките на 14 дни от датата на прекратяване на Договора трябва да адресирате стоките към нас, чрез упълномощено лице (куриер) или да ги предадете на място в магазин Berliner Optik. 

?
В какъв вид трябва да върна закупена стока ot berlineroptik.bg? 

За да върнете даден продукт, закупен от berlineroptik.bg, той трябва да отговаря на следните условия:

  • не трябва да бъде използван
  • ​да е в добър търговски вид - в оригиналната си опаковка, с оригинални етикети, сертификати, придружен от всички оригинални документи, издадени от berlineroptik.bg като гаранционна карта, касов бон и/или фактура (ако е била издадена такава).
?
Как да заявя връщане?

Като попълните Формуляр за отказ от договор. Веднага след попълване на формуляр, ще изпратим потвърждение за получаването му на посочения от вас имейл.

?
Мога ли да върна продукт?

Можете да върнете продукт в рамките на законосъобразния срок от 14 дни, освен в случаите, когато стоката е индивидуално изготвена за вас. Такъв е случаят с диоптричните очила изработени индивидуално според параметрите на вашата рецепта. Не може да върнете и продукт, който е разопакован или с нарушен търговски вид, както и запечатани продукти, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиена и защита на здравето.

*Продукти без дефект, закупени от физическият ни магазин, не подлежат на връщане.

?
Как мога да получа отстъпка?

Актуална информация за текущи промоции и оферти можете да намерите в меню „Промоции“ .

?
Обявените цени крайни ли са?

Цените на всички стоки в berlineroptik.bg са с включен ДДС и други данъци и такси (ако има такива). Обявената цена не включва единствено таксата за доставка, тъй като тя зависи от стойността на самата поръчка и избрания метод на доставка. Този разход се уточнява при финализирането на поръчката.  

?
Оригинални ли са продуктите в berlineroptik.bg?

Да, в berlineroptik.bg са представени продукти с доказан произход и качество. Всеки артикул е придружен от сертификат за автентичност, предоставен от производителя.

?
Мога ли да търся определен продукт или марка в онлайн магазина?

Разбира се! В berlineroptik.bg можете да търсите в полето „Търсене“ в горният ляв ъгъл на десктоп версията на сайта или най-отгоре в менюто при мобилната версия. Можете да търсите по ключова дума, марка или продуктов номер. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас